11Daagse rondreis Italië

In de tweede helft van oktober 2020 is er bij voldoen­de deelna­me een parochiebedevaart per bus vanuit Millingen-Groes­beek naar Italië.

Na de succesvolle spirituele rondreis van 16 dagen in Frankrijk, Spanje en Portugal in oktober 2017 is er in oktober 2020 een spirituele Franciscusreis met als hoogtepunten Rome (3 nachten) en Assisi (2 nachten). Daarnaast bezoeken we plaatsen zoals Vicenza, Padua, Loreto, Norcia, Cascia, Orvieto, Siena en Montecatini.

Bijzonder is het om met elkaar door het ‘verleden’ te kunnen wandelen en ons te laten inspireren door mensen als Franciscus, Benedictus, Antonius en menig ander. Uiteraard hopen we op onze reis ook onze paus Franciscus te zien en iets te kunnen proeven van zijn hervorming en vernieuwing.

Afbeeldingsresultaat voor FRANCISCUS

Kosten zijn ongeveer € 850,- p.p. op basis van halfpension.

Op maandag 17 februari om 20.30 uur is er in de ontmoetingsruimte van de kerk te Millingen een informatieavond, waarop de reis in beeld wordt gebracht. Van harte welkom.

Meer info/aanmelding: pastoor Rudo Franken, Schoolstraat 4, 6566 EA Millingen aan de Rijn, 06-46193591, rfrankenpr@hotmail.com