Met BD1 door de Coronatijd

Wat velen van u wellicht niet weten, is er door de BD1 achter de schermen heel hard gewerkt om in de Coronatijd vieringen en activiteiten van de parochie bij u in de huiskamer te krijgen. Allereerst heeft BD1 alles gerealiseerd om opnames te kunnen maken en uit te kunnen zenden vanuit de kerk. Waarbij we de eerste maanden dankbaar gebruik mochten maken van internet van onze buren: het Fuske. Vanaf het begin van de Coronatijd heeft BD1 elke zondag de eucharistieviering opgenomen en uitgezonden. Daarnaast waren er uitzendingen rond de bouw en vieringen rond de Fatimakapel.

En ook heeft BD1 wekelijks opnames gemaakt van Pelgrim Online waarbij we achtereenvolgens gingen naar Polen, Italiƫ, Israƫl, Fatima, Lourdes, Santiago, Guadeloupe, Engeland-Ierland, Hongarije en Banneux. Al deze uitzendingen zijn nog te bekijken via BD1 en de livestream van de kerk.

Wij zijn BD1 heel dankbaar voor deze geweldige inzet. Speciale dank aan Erik, Tonnie en Ben.