Eerste H. Communie

Eerste communie: 16 mei

Met het starten van een nieuw kalenderjaar pakken we de draad weer op. In 2020 hebben we samen met de ouders van onze communicanten besloten het project even te pauzeren. Door Corona was het niet mogelijk de Communie te vieren zoals gewenst. Nu zijn de kinderen weer thuis van school en weten we niet hoe het in mei ervoor zal staan. De voorkeur voor de Communiemis in 2021 gaat natuurlijk uit naar allemaal samen vieren in de kerk. Maar als het nodig is, gaan we het doen zoals met de Vormselmis 2020. Deze heeft plaatsgevonden met alleen de gezinnen in de kerk en de familie thuis voor de TV, hetgeen mogelijk is door de livestreamverbinding. Zo te vieren was bijzonder.

Vandaar dat we nu kunnen zeggen: 16 mei 2021 is er een Communiemis! Daarom gaan we verder met het project. De kinderen mogen thuis met hun ouders werken in het project. De pastoor zal afspreken voor een bezoek, dan ook meedoen met het project en ingaan op vragen van kinderen en ouders. Maar je kunt ook zelf afspreken met de pastoor. Zo gauw als mogelijk gaan we verder met de woensdagmiddagen in de ontmoetingsruimte.

Voor kinderen uit de huidige groep 3 en 4 die graag de Communie doen, starten we in het volgende schooljaar met een nieuwe groep. Met het inschrijfformulier op de website kun je je kind hiervoor al aanmelden.

Voor verdere informatie en of opgeven kunt U zich wenden tot: Daisy Janssen, Wethouder Koenenstraat 9
06-135 933 22/ jeroendaisy@xmsweb.nl