Liturgische agenda

Live volgen via Youtube

29 maart 2020

De mis is ook live via youtube te volgen via deze link: https://www.youtube.com/channel/UClfJhG3LxzgqN6Wa7MBqQHw

Woensdag 25 januari 09.00 uur H. Mis Beek kl. Bartholomeus.

Donderdag 26 januari 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend aanbidding tot 18.00 uur.

Vrijdag 27 januari 09.00 uur H. Mis Millingen.

Zaterdag 28 januari 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend rozenkransgebed.

Zaterdag 28 januari 19.00 uur H. Mis Ooij (orgel met voor- en samenzang) – 4e zondag door het jaar A, Wilma Donderwinkel–ten Haaff, Broer Reijnen namens de KBO Ooij.

Zondag 29 januari 10.30 uur H. Mis Millingen (Cantorij – Opdracht van de Heer), Wim Driessen en Marie Driessen–Thunnissen, Fred van Eck, Ad en Ina Janssen–Geutjes.

Dinsdag 31 januari 19.00 uur H. Mis Mariakapel Leuth.

Woensdag 1 februari 09.00 uur H. Mis Beek kl. Bartholomeus.

Donderdag 2 februari 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend aanbidding tot 18.00 uur.

Vrijdag 3 februari 09.00 uur H. Mis Millingen.

Zaterdag 4 februari 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend rozenkransgebed.

Zaterdag 4 februari 19.00 uur H. Mis Mariakapel Leuth (orgel met samenzang) – 5e zondag door het jaar A

Zondag 5 februari 09.00 uur H. Mis Kekerdom (orgel met samenzang), Jan Sanders, Gerrit Haukes en Doortje Haukes-Verheijen.

Zondag 5 februari 10.30 uur H. Mis Millingen (Laurentiuskoor Kekerdom), Overleden ouders Willy Leijgraf als jaargetijde en Diny Leijgraf-Bekker.

Zondag 5 februari 10.30 uur Woordcommunieviering Ooij (Encore), Wilma Donderwinkel-ten Haaff.

Dinsdag 7 februari 19.00 uur H. Mis Mariakapel Leuth.

De lezingen vindt u op https://parochienet.nl/nicbaarn/. Op deze manier kunt u gaandeweg vertrouwd worden met de bijbel en u tevens voorbereiden op de viering.

Radio Maria Nederland, te beluisteren via DAB+ en internet (website en de gratis app): 24/7

Familiekoor

Sinds maart 2018 bestaat in de parochie van Millingen aan de Rijn het Familiekoor: een laagdrempelig koor voor kinderen en jongeren mét hun ouders en grootouders: iedereen tussen 4 en 99 jaar kan meedoen. Het koor ondersteunt ongeveer één keer per maand een viering op de zondag­ochtend. Geen lidmaatschap, geen contributie, geen wekelijkse repetitie, maar anderhalf uur voor aanvang van de viering (9:00 uur) worden de liederen doorgenomen. Ervaring is niet nodig. Zangplezier en samen kerk-zijn staan voorop.

Aanmelden (handig, niet verplicht): familiekoormillingen@gmail.com

Bespeel je een instrument? Ook dan ben je welkom! Dirigente Lianne van der Burgt zorgt voor muziek op jouw niveau, zodat je meteen kunt meespelen. Vermeld in dat geval bij de aanmelding welk instrument je bespeelt.