Liturgische agenda

Live volgen via Youtube

29 maart 2020

De mis is ook live via youtube te volgen via deze link: https://www.youtube.com/channel/UClfJhG3LxzgqN6Wa7MBqQHw

Dinsdag 29 november 19.00 uur H. Mis Mariakapel Leuth

Woensdag 30 november 09.00 uur H. Mis Beek kl. Bartholomeus.

Donderdag 1 december 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend aanbidding tot 18.00 uur.

Vrijdag 2 december 09.00 uur H. Mis Millingen

Zaterdag 3 december 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend rozenkransgebed

Zaterdag 3 december 19.00 uur H. Mis Mariakapel Leuth (orgel met samenzang) – 2e zondag van de Advent A.

Zondag 4 december 09.00 uur H. Mis Kekerdom (Laurentiuskoor), Gerrit Haukes en Doortje Haukes-Verheijen, Jan Sanders.

Zondag 4 december 10.30 uur H. Mis Millingen (orgel met voor- en samenzang), Gerrrit de Kleijn en echtgenote en hun kinderen Dora, Toon en Gert.

Zondag 4 december 10.30 uur Woordcommunieviering Ooij (Encore), Wilma Donderwinkel-ten Haaff.

Dinsdag 6 december 19.00 uur H. Mis Mariakapel Leuth.

Woensdag 7 december 09.00 uur H. Mis Beek kl. Bartholomeus.

Donderdag 8 december 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend aanbidding tot 18.00 uur.

Vrijdag 9 december 09.00 uur H. Mis Millingen

Zaterdag 10 december 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend rozenkransgebed

Zaterdag 10 december 19.00 uur H. Mis Ooij (Mannenkoor Beek) – 3e zondag van de Advent A, Wilma Donderwinkel-ten Haaff.

Zondag 11 december 10.30 uur H. Mis Millingen (Cantorij), Hendrik en Agnes Peters, Thé Bach en Agnes Bach-Otten en dochter Wilma en zoon Theo.

Zondag 11 december 17.30 uur Vespers (Cantorij).

Dinsdag 13 december 14.30 uur H. Mis zieken Millingen in Fuske

Dinsdag 13 december 19.00 uur H. Mis Mariakapel Leuth.

De lezingen vindt u op https://parochienet.nl/nicbaarn/. Op deze manier kunt u gaandeweg vertrouwd worden met de bijbel en u tevens voorbereiden op de viering.

Radio Maria Nederland, te beluisteren via DAB+ en internet (website en de gratis app): 24/7

Familiekoor

Sinds maart 2018 bestaat in de parochie van Millingen aan de Rijn het Familiekoor: een laagdrempelig koor voor kinderen en jongeren mét hun ouders en grootouders: iedereen tussen 4 en 99 jaar kan meedoen. Het koor ondersteunt ongeveer één keer per maand een viering op de zondag­ochtend. Geen lidmaatschap, geen contributie, geen wekelijkse repetitie, maar anderhalf uur voor aanvang van de viering (9:00 uur) worden de liederen doorgenomen. Ervaring is niet nodig. Zangplezier en samen kerk-zijn staan voorop.

Aanmelden (handig, niet verplicht): familiekoormillingen@gmail.com

Bespeel je een instrument? Ook dan ben je welkom! Dirigente Lianne van der Burgt zorgt voor muziek op jouw niveau, zodat je meteen kunt meespelen. Vermeld in dat geval bij de aanmelding welk instrument je bespeelt.