Liturgische agenda

Live volgen via Youtube

29 maart 2020

De mis is ook live via youtube te volgen via deze link: https://www.youtube.com/channel/UClfJhG3LxzgqN6Wa7MBqQHw

Dinsdag 9 augustus 19.00 uur H. Mis Mariakapel Leuth.

Woensdag 10 augustus 9.00 uur H. Mis Beek kl.Bartholomeus.

Donderdag 11 augustus H. 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend aanbidding tot 18.00 uur.

Vrijdag 12 augustus 09.00 uur H. Mis Millingen.

Zaterdag 13 augustus 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend rozenkransgebed.

Zaterdag 13 augustus H. Mis Ooij vervalt v.w. parochiefeest 14/8 in Beek.

Zondag 14 augustus 10.30 uur H. Mis Beek in Kulturhus bgv Parochiefeest Maria ten Hemelopneming (gelegenheidskoor uit de vijf dorpen met samenzang) – Hoogfeest Maria ten Hemelopneming jaar C, Wilma Donderwinkel-ten Haaff.

Dinsdag 16 augustus 19.00 uur H. Mis Mariakapel Leuth.

Woensdag 17 augustus 09.00 uur H. Mis Beek kl.Bartholomeus.

Donderdag 18 augustus 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend aanbidding tot 18.00 uur.

Vrijdag 19 augustus 09.00 uur H. Mis Millingen.

Zaterdag 20 augustus 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend rozenkransgebed.

Zaterdag 20 augustus 17.00 uur H. Mis Beek (orgel met voor- en samenzang) – 21e zondag door het jaar C, Henny Pijnenburg.

Zaterdag 20 augustus 19.00 uur H. Mis Ooij (orgel met voor- en samenzang), Wilma Donderwinkel-ten Haaff, Ida en Piet van Thiel, Hetty Huisman-van Thiel, Maarten Oteman, Richard en Roland Rikken, Overleden ouders Leo Verriet-van Steen,Leo, Wim en Lies.

Zondag 21 augustus 10.30 uur H. Mis Millingen (orgel met voor- en samenzang) (zie boven), Fred van Eck.

Dinsdag 23 augustus 19.00 uur H. Mis Mariakapel Leuth.

De lezingen vindt u op https://parochienet.nl/nicbaarn/. Op deze manier kunt u gaandeweg vertrouwd worden met de bijbel en u tevens voorbereiden op de viering.

Radio Maria Nederland, te beluisteren via DAB+ en internet (website en de gratis app): 24/7

Familiekoor

Sinds maart 2018 bestaat in de parochie van Millingen aan de Rijn het Familiekoor: een laagdrempelig koor voor kinderen en jongeren mét hun ouders en grootouders: iedereen tussen 4 en 99 jaar kan meedoen. Het koor ondersteunt ongeveer één keer per maand een viering op de zondag­ochtend. Geen lidmaatschap, geen contributie, geen wekelijkse repetitie, maar anderhalf uur voor aanvang van de viering (9:00 uur) worden de liederen doorgenomen. Ervaring is niet nodig. Zangplezier en samen kerk-zijn staan voorop.

Aanmelden (handig, niet verplicht): familiekoormillingen@gmail.com

Bespeel je een instrument? Ook dan ben je welkom! Dirigente Lianne van der Burgt zorgt voor muziek op jouw niveau, zodat je meteen kunt meespelen. Vermeld in dat geval bij de aanmelding welk instrument je bespeelt.