Liturgische agenda

Live volgen via Youtube

29 maart 2020

De mis is ook live via youtube te volgen via deze link: https://www.youtube.com/channel/UClfJhG3LxzgqN6Wa7MBqQHw

Dinsdag 20 februari 19.00 uur H. Mis Mariakapel Leuth.

Woensdag 21 februari 09.00 uur H. Mis Beek kl. Bartholomeus.

Donderdag 22 februari 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend aanbidding tot 18.00 uur.

Vrijdag 23 februari 09.00 uur H. Mis Millingen.

Zaterdag 24 februari 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend rozenkransgebed.

Zaterdag 24 februari 19.00 uur H. Mis Ooij (Samenzang) – 2e zondag van de veertigdagentijd jaar B. Jan en Wilma Donderwinkel-ten Haaff.

Zondag 25 februari 10.30 uur H. Mis Millingen (Dameskoor). Erik Janssen, Joop Rutten, Overleden ouders Heijmink, broers en zussen, zuster Trees Heijmink, Willy Bach en Annie Bach-Selten, Jan, Annie en Theo de Meij, Tonnie Haan.

Dinsdag 27 februari 19.00 uur H. Mis Mariakapel Leuth.

Woensdag 28 februari 09.00 uur H. Mis Beek kl. Bartholomeus.

Donderdag 29 februari 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend aanbidding tot 18.00 uur.

Vrijdag 1 maart 09.00 uur H. Mis Millingen.

Zaterdag 2 maart 09.00 uur H. Mis Millingen; aansluitend rozenkransgebed.

Zaterdag 2 maart 18.45 uur Vespers Kekerdom; 19.00 uur H. Mis Kekerdom (Laurentiuskoor) – 3e zondag van de veertigdagentijd jaar B.

Zondag 3 maart 10.30 uur H. Mis Millingen (Cantorij) – kindernevendienst. Maria Janssen-Roeberding, Erik Janssen, Joop Rutten, Familie Franken-Gertzen, Familie Stelten-Massalski, Kees Scheffers, Overleden ouders Heijmink, broers en zussen, zuster Trees Heijmink, Jan en Hendrina Rutjes-Rutjes.

Zondag 3 maart 10.30 uur Woordcommunieviering Ooij (Encore). Jan en Wilma Donderwinkel-ten Haaff, Sjef Wieland, Overleden ouders Reijnen-Arts, Jos Janssen namens KBO Ooij.

Dinsdag 5 maart 19.00 uur H. Mis Mariakapel Leuth.

De lezingen vindt u op https://parochienet.nl/nicbaarn/. Op deze manier kunt u gaandeweg vertrouwd worden met de bijbel en u tevens voorbereiden op de viering.

Radio Maria Nederland, te beluisteren via DAB+ en internet (website en de gratis app): 24/7

Familiekoor

Sinds maart 2018 bestaat in de parochie van Millingen aan de Rijn het Familiekoor: een laagdrempelig koor voor kinderen en jongeren mét hun ouders en grootouders: iedereen tussen 4 en 99 jaar kan meedoen. Het koor ondersteunt ongeveer één keer per maand een viering op de zondag­ochtend. Geen lidmaatschap, geen contributie, geen wekelijkse repetitie, maar anderhalf uur voor aanvang van de viering (9:00 uur) worden de liederen doorgenomen. Ervaring is niet nodig. Zangplezier en samen kerk-zijn staan voorop.

Aanmelden (handig, niet verplicht): familiekoormillingen@gmail.com

Bespeel je een instrument? Ook dan ben je welkom! Dirigente Lianne van der Burgt zorgt voor muziek op jouw niveau, zodat je meteen kunt meespelen. Vermeld in dat geval bij de aanmelding welk instrument je bespeelt.