Liturgische vieringen

St. Laurentiuskerk, Kekerdom

Kulturhus / Mariakapel, Leuth – kapel overdag open

Kleine Bartholomeuskerk, Beek – Mariakapel kerk overdag open

Vieringen, rozenkrans en aanbidding in de kerk van Millingen

Op zondag is de eucharistieviering om 11.00 uur, van maandag tot en met zaterdag om 9.00 uur. Met deelname van gelovigen onder de bekende corona beperkende maatregelen. De vieringen blijven online te volgen. Klik hier om te lezen hoe u zich kunt aanmelden en wat de corona beperkende maatregelen zijn.

Woensdag na de Mis van 9.00 uur is het rozenkransgebed. Donderdag van 9.30 tot 18.30 uur (aansluitend aan de Mis van 9.00 uur) is in de kerk gelegenheid tot aanbidding van het (uitgestelde) Heilig Sacrament. Van harte welkom.

Vieringen in de andere dorpen van de parochie

Zolang er beperkende Corona-maatregelen gelden, worden er vooralsnog alleen vieringen en aanbidding gehouden in de kerk van Millingen, waar ook alles geregeld is voor online- uitzending. Inmiddels hebben we gemerkt dat zeer velen via de livestream van onze kerk en via BD1 onze vieringen volgen en waarderen. We gaan daarom ook na de Coronatijd online verder. Met de pastoraatsgroep en het bestuur wordt ondertussen nagedacht over hoe verder met de Coronamaatregelen. Over twee weken kan hierover nader worden bericht.