Bid je mee om de Heilige Geest?

Met Pinksteren kwam de heilige Geest in de vrienden van Jezus. Door de heilige Geest waren ze niet meer bang. Ze hadden ervaren dat Jezus die gekruisigd was, uit de dood was opgestaan. Zij merkten ook dat Hij in en door hen werkte, ook al zagen ze Hem niet. Door hun woorden en daden kwamen velen tot geloof. Er ging een geweldige kracht en vreugde uit van deze gemeenschap.

Voor ons als gelovigen en als gemeenschap zal het natuurlijk ook goed zijn als wij in onze voorbereiding op Pinksteren verlangend bidden om de komst van de heilige Geest. En dat deze Geest zo nog meer in en door ons zijn goede werk kan doen, voor ieder wat bij hem of haar past, tot opbouw van het geheel.

Graag nodigen we je uit om van Hemelvaart tot Pinksteren (13-23 mei) mee te bidden om de komst van de heilige Geest in ons leven en in onze gemeenschap.
Vorig jaar hebben we met enkele mensen negen avonden op rij een kwartiertje via zoom gebeden om de heilige Geest in onze voorbereiding op Pinksteren. Dat willen we dit jaar weer doen. Heb je interesse, stuur dan een mail naar m.g.b.oosterwijk@gmail.com. Daarnaast is er een boekje met woorden voor deze negen dagen voor een meer persoonlijke voorbereiding. Dit boekje is beschikbaar in de kerken en kapellen van onze parochie.