Liturgierooster

Schriftlezingen van de dag: Kijk hier voor de lezingen van elke dag, zoals die in de wereldkerk worden gelezen.

Gezinsvieringen met familiekoor

In onze parochie is er op 24 december om 17.00 uur een Kerstgezinsviering in Millingen. Elke maandag 16.00-17.00 uur wordt er in de ontmoetingsruimte van de kerk van Millingen geoefend voor het kerstspel. Alle kinderen die mee willen doen, zijn van harte welkom. Werkgroep gezinsviering

Misdienaars

Op zondag 27 oktober was het langverwachte reisje van de misdienaars van Millingen. Na de zondagsmis van 11.00 uur waarin alle misdienaars hun taak hadden, gingen we mét de nieuwe pastoor naar Kernwasserwunderland in Kalkar. Het was een erg leuke dag met spannende attracties en veel ijs en frites. Rond een open vuur deden we ook samen een gebedje voor het eten en voor de kinderen die het minder hebben dan wij. Op het eind, toen het begon te schemeren, deden we verstoppertje in de binnenspeeltuin. En wie moest er gaan zoeken? De pastoor. Dat was nog niet zo eenvoudig. “Op het laatst moest een misdienaar ons verklappen, maar dat maakt niet uit, want het was maar een spel”, zo schreef Stefanie.