Bedevaarten

Dagbedevaart Kevelaer

Op maandag 11 mei is er vanuit Millingen een dagbedevaart naar Kevelaer per auto. Met H. Mis, kruisweg en diner. Opgave bij pastoor Rudo Franken, die ook meegaat.

Dagbedevaart naar Banneux

Op dinsdag 9 juni is er vanuit Groesbeek-Millingen een dagbedevaart naar Banneux. Kosten van deze reis is 50 euro p.p. incl. koffie en diner. Vertrek vanuit Ooij 6.30 uur, Groesbeek 7.00 uur. 11.30 uur H. Mis in Banneux, 12.45 uur diner, 15.00 uur ziekenzegening. Betaling graag via overschrijving: NL83RABO0336685173 t.n.v. A. Brouwer. Aanmelden kan via André 06-11199935 (naam, adres, telefoonnr en aantal). Ook pastoor Rudo Franken gaat mee.

11Daagse rondreis Italië

In de tweede helft van oktober 2020 is er bij voldoen­de deelna­me een parochiebedevaart per bus vanuit Millingen-Groes­beek naar Italië.

Na de succesvolle spirituele rondreis van 16 dagen in Frankrijk, Spanje en Portugal in oktober 2017 is er in oktober 2020 een spirituele Franciscusreis met als hoogtepunten Rome (3 nachten) en Assisi (2 nachten). Daarnaast bezoeken we plaatsen zoals Vicenza, Padua, Loreto, Norcia, Cascia, Orvieto, Siena en Montecatini.

Bijzonder is het om met elkaar door het ‘verleden’ te kunnen wandelen en ons te laten inspireren door mensen als Franciscus, Benedictus, Antonius en menig ander. Uiteraard hopen we op onze reis ook onze paus Franciscus te zien en iets te kunnen proeven van zijn hervorming en vernieuwing.

Afbeeldingsresultaat voor FRANCISCUS

Kosten zijn ongeveer € 850,- p.p. op basis van halfpension.

Op maandag 17 februari om 20.30 uur is er in de ontmoetingsruimte van de kerk te Millingen een informatieavond, waarop de reis in beeld wordt gebracht. Van harte welkom.

Meer info/aanmelding: pastoor Rudo Franken, Schoolstraat 4, 6566 EA Millingen aan de Rijn, 06-46193591, rfrankenpr@hotmail.com

Lourdesbedevaart

Van 3-8 september 2020 kunt u mee naar Lourdes. We reizen samen vanaf Millingen en vliegen vanaf Maastricht voor een zesdaagse bedevaart. We sluiten aan bij het programma van Huis voor de Pelgrim (voorheen: Organisatie Limburgse Bedevaart Lourdes). Meer info bij pastoor Rudo Franken die zelf mee gaat. Zie ook website: www.huisvoordepelgrim.nl