Wel & Wee

Overleden

Dhr. Theo Leensen 84 jaar op 28 maart. In besloten kring wordt afscheid van hem genomen. Moge hij rusten in vrede.

Dhr. P. Wattenberg 77 jaar. Tijdens de Avondwake op woensdag 5 februari hebben wij afscheid van hem genomen.

Mw. Mientje Strik-Ebben 82 jaar
Tijdens de uitvaart dinsdag 21 januari hebben wij van haar afscheid genomen.

Mw. Dina Eerden-Hendriks 98 jaar
Tijdens de uitvaart vrijdag 31 januari hebben wij van haar afscheid genomen.

Mw. Ger Vink-Groothuizen 78 jaar. Tijdens de uitvaart dinsdag 14 januari hebben wij van haar afscheid genomen en is zij begraven op het kerkhof naast de kerk.

Dhr. H. Spierings. Tijdens de Plechtige Uitvaartdienst op maandag 23 december hebben wij afscheid van hem genomen.

Mevr. J. Giessen-Welling. Tijdens de Plechtige Uitvaartdienst  op woensdag 11 december hebben wij afscheid van haar genomen.

Dhr. J. Hendriks. Tijdens de plechtige Uitvaartdienst op woensdag 6 november hebben wij afscheid van hem genomen.

Gedoopt

Op zondag 9 febr. is in het Kleine Bartholomeus kerkje Xen van Leur gedoopt.