Wel & Wee

Ooij-Persingen.

Dhr. Theo Peelen 68 jaar. Tijdens de uitvaartdienst op woensdag 19 januari hebben wij afscheid van hem genomen.

Ria van Baal-Creemers, 91 jaar, Beek. Tijdens de crematiedienst op donderdag 20 januari te Waalstede hebben wij afscheid van haar genomen.

Peter Staub, 75 jaar, Millingen

Ooij: Mw. Samira Basido, 77 jaar. Tijdens de uitvaartdienst vrijdag 18 februari hebben wij afscheid van haar genomen. Daarna is ze in Beek begraven.

Millingen: Piet Mes, 84 jaar

Beek: Tonny Sünnen-Peters, 88 jaar. Tijdens de uitvaartdienst Aswoensdag 2 maart in de kleine Bartholomeus hebben wij afscheid van haar genomen, waarna crematie in Jonkerbos.

Millingen: Corrie Coerwinkel-van der Zwaluw, 90 jaar. Tijdens de Uitvaartdienst zaterdag 5 maart hebben wij afscheid van haar genomen.

Millingen: Dhr. Harrie Kasteel 68 jaar. Tijdens de Uitvaartdienst op woensdag 16 maart hebben wij afscheid van hem genomen, waarna begrafenis op het parochiekerkhof.

Marietje Koppers-Verduyn, 96 jaar. Tijdens de uitvaartdienst op woensdag 23 maart hebben wij afscheid van haar genomen, waarna crematie.

Theo Strijbos 74 jaar

Tonnie Dollevoet-de Laat, 88 jaar. Tijdens de uitvaartdienst op dinsdag 29 maart hebben wij afscheid van haar genomen, waarna begrafenis op de Vossengraaf.

Millingen: Mevr. Marietje Driessen-Reijmers 90 jaar. Tijdens de uitvaartdienst op maandag 11 april hebben wij afscheid van haar genomen, waarna crematie.

Ooij: De heer Rob van der Sluys  89 jaar. Tijdens de uitvaart woensdag 6 april hebben wij afscheid van hem genomen, en is hij op het kerkhof naast de kerk begraven.

Beek: Wiesje Bach-Meeuwissen 87 jaar. Tijdens een crematiedienst op donderdag 21 april in Jonkerbos, Nijmegen hebben wij afscheid van haar genomen.

Berg en Dal: Wil Knuiman-van Elferen 79 jaar. In de kleine Bartholomeus in Beek hebben wij op dinsdag 26 april hebben wij afscheid van haar genomen, waarna crematie in Nijmegen.

Millingen: Mevr. Annie Huisman 77 jaar. Tijdens de Uitvaartdienst op vrijdag 6 mei hebben wij afscheid van haar genomen, waarna begrafenis op de Vossengraaf.

Ooij: Richard Rikken, 83 jaar. Tijdens de uitvaart op woensdag 25 mei hebben wij afscheid van hem genomen. Hij is begraven op het kerkhof naast de kerk.

Millingen: Mevr. Willie Bijsterveld-Wildenbeest. 95 jaar Tijdens de Uitvaartdienst op maandag 30 mei hebben wij afscheid van haar genomen, waarna begrafenis op de Vossengraaf .

Mevr. Willemien Hol – Gesthuizen 77 jaar Tijdens de Plechtige Uitvaart op donderdag 14 juli hebben wij afscheid van haar genomen.

Mogen zij allen rusten in vrede.

Gedoopt

Jim Kievits op 8 augustus 2021 in Millingen