Wel & Wee

Ooij-Persingen.

Dhr. Theo Peelen 68 jaar. Tijdens de uitvaartdienst op woensdag 19 januari hebben wij afscheid van hem genomen.

Ria van Baal-Creemers, 91 jaar, Beek. Tijdens de crematiedienst op donderdag 20 januari te Waalstede hebben wij afscheid van haar genomen.

Peter Staub, 75 jaar, Millingen

Ooij: Mw. Samira Basido, 77 jaar. Tijdens de uitvaartdienst vrijdag 18 februari hebben wij afscheid van haar genomen. Daarna is ze in Beek begraven.

Millingen: Piet Mes, 84 jaar

Beek: Tonny Sünnen-Peters, 88 jaar. Tijdens de uitvaartdienst Aswoensdag 2 maart in de kleine Bartholomeus hebben wij afscheid van haar genomen, waarna crematie in Jonkerbos.

Millingen: Corrie Coerwinkel-van der Zwaluw, 90 jaar. Tijdens de Uitvaartdienst zaterdag 5 maart hebben wij afscheid van haar genomen.

Millingen: Dhr. Harrie Kasteel 68 jaar. Tijdens de Uitvaartdienst op woensdag 16 maart hebben wij afscheid van hem genomen, waarna begrafenis op het parochiekerkhof.

Marietje Koppers-Verduyn, 96 jaar. Tijdens de uitvaartdienst op woensdag 23 maart hebben wij afscheid van haar genomen, waarna crematie.

Theo Strijbos 74 jaar

Tonnie Dollevoet-de Laat, 88 jaar. Tijdens de uitvaartdienst op dinsdag 29 maart hebben wij afscheid van haar genomen, waarna begrafenis op de Vossengraaf.

Millingen: Mevr. Marietje Driessen-Reijmers 90 jaar. Tijdens de uitvaartdienst op maandag 11 april hebben wij afscheid van haar genomen, waarna crematie.

Ooij: De heer Rob van der Sluys  89 jaar. Tijdens de uitvaart woensdag 6 april hebben wij afscheid van hem genomen, en is hij op het kerkhof naast de kerk begraven.

Beek: Wiesje Bach-Meeuwissen 87 jaar. Tijdens een crematiedienst op donderdag 21 april in Jonkerbos, Nijmegen hebben wij afscheid van haar genomen.

Berg en Dal: Wil Knuiman-van Elferen 79 jaar. In de kleine Bartholomeus in Beek hebben wij op dinsdag 26 april hebben wij afscheid van haar genomen, waarna crematie in Nijmegen.

Millingen: Mevr. Annie Huisman 77 jaar. Tijdens de Uitvaartdienst op vrijdag 6 mei hebben wij afscheid van haar genomen, waarna begrafenis op de Vossengraaf.

Ooij: Richard Rikken, 83 jaar. Tijdens de uitvaart op woensdag 25 mei hebben wij afscheid van hem genomen. Hij is begraven op het kerkhof naast de kerk.

Millingen: Mevr. Willie Bijsterveld-Wildenbeest. 95 jaar Tijdens de Uitvaartdienst op maandag 30 mei hebben wij afscheid van haar genomen, waarna begrafenis op de Vossengraaf .

Mevr. Willemien Hol – Gesthuizen 77 jaar Tijdens de Plechtige Uitvaart op donderdag 14 juli hebben wij afscheid van haar genomen.

Millingen: Dhr. Piet van der Zwaluw 88 jaar, tijdens de plechtige uitvaart op woensdag 10 augustus hebben wij afscheid van hem genomen.

Millingen: Dhr. Karel Freriks 81 jaar.

Ooij – Persingen: De heer Broer Reijnen 92 jaar. Tijdens de uitvaart maandag 29 augustus hebben wij afscheid van hem genomen.

Elsmarie de Preter-Weber, 86 jaar, Beek. Tijdens de uitvaart op vrijdag 26 augustus hebben wij afscheid van haar genomen in de kleine Bartholomeus, waarna begrafenis op de begraafplaats H. Bartholomaeus.

Nel van ’t Hooft, 91 jaar, Beek. Tijdens de uitvaart op zaterdag 17 september hebben wij afscheid van haar genomen in de kleine Bartholomeus, waarna crematie.

Millingen: Dhr. Jan Rutjes 94 jaar. Tijdens de plechtige Uitvaartdienst hebben wij afscheid van hem genomen, waarna crematie.

Millingen: Mevr. Marijke Hol-Linders 74 jaar

Millingen: Mevr. Maria Janssen–Roeberding 95 jaar. Tijdens de plechtige Uitvaartdienst hebben wij afscheid van haar genomen, waarna begrafenis op het algemene Kerkhof.

Mevr. Anja Emers-Tromp 76 jaar

Millingen: Mevr. Hanny Strijbos-Seiker 72 jaar

Ooij-Persingen:De heer Jan Reijnen 91 jaar. Tijdens de uitvaart zaterdag 26 november hebben wij afscheid van hem genomen.

Mogen zij allen rusten in vrede.

Gedoopt

Jim Kievits op 8 augustus 2021 in Millingen