Wel & Wee

Overleden

Millingen: Annika van Winden, 17 jaar. Tijdens de uitvaart op zaterdag 8 mei in de kerk van Millingen hebben wij afscheid van haar genomen, waarna begrafenis op de algemene begraafplaats Vossengraaf.

Millingen: Riek Hoogenkamp-Gesthuizen, 86 jaar. Tijdens de uitvaart op vrijdag 14 mei in de kerk van Millingen hebben wij afscheid van haar genomen, waarna begrafenis op de algemene begraafplaats Vossengraaf.

Millingen: Trees Driessen-van Ophuisen, 91 jaar. Tijdens de uitvaart op zaterdag 15 mei in de kerk van Millingen hebben wij afscheid van haar genomen, waarna begrafenis op de algemene begraafplaats Vossengraaf.

Millingen: Rene van den Eijnden, 61 jaar. Tijdens een crematiedienst op maandag 17 mei in Nijmegen-Staddijk hebben wij afscheid van hem genomen.

Millingen: Tiny Langenberg-Selten, 83 jaar. Tijdens de uitvaart op zaterdag 29 mei in de kerk van Millingen hebben wij afscheid van haar genomen, waarna begrafenis op de algemene begraafplaats Vossengraaf.

Jan van Haaren, 58 jaar, Millingen/Kekerdom. Tijdens de uitvaart op maandag 5 juli in de kerk van Millingen hebben wij afscheid van hem genomen, waarna crematie in Nijmegen-Staddijk.

Millingen: Henri Erinkveld   70 jaar

Millingen: Siny Koenders – Arntz   81 jaar

Ooij – Persingen: Mw. Thea van den Brink – Kuijpers 86 jaar. Tijdens de uitvaart zaterdag 28 augustus hebben wij afscheid van haar genomen en is zij op het kerkhof naast de kerk begraven.

Millingen: Piet Gesthuizen

Gedoopt