Wel & Wee

Overleden

Millingen: Annika van Winden, 17 jaar. Tijdens de uitvaart op zaterdag 8 mei in de kerk van Millingen hebben wij afscheid van haar genomen, waarna begrafenis op de algemene begraafplaats Vossengraaf.

Millingen: Riek Hoogenkamp-Gesthuizen, 86 jaar. Tijdens de uitvaart op vrijdag 14 mei in de kerk van Millingen hebben wij afscheid van haar genomen, waarna begrafenis op de algemene begraafplaats Vossengraaf.

Millingen: Trees Driessen-van Ophuisen, 91 jaar. Tijdens de uitvaart op zaterdag 15 mei in de kerk van Millingen hebben wij afscheid van haar genomen, waarna begrafenis op de algemene begraafplaats Vossengraaf.

Millingen: Rene van den Eijnden, 61 jaar. Tijdens een crematiedienst op maandag 17 mei in Nijmegen-Staddijk hebben wij afscheid van hem genomen.

Millingen: Tiny Langenberg-Selten, 83 jaar. Tijdens de uitvaart op zaterdag 29 mei in de kerk van Millingen hebben wij afscheid van haar genomen, waarna begrafenis op de algemene begraafplaats Vossengraaf.

Gedoopt

Op zondag 23 augustus zijn in de kerk in Millingen Levi Hoenselaar en Lynn Janssen gedoopt.