Wel & Wee

Overleden

Mevr. G Cillissen-van Haaren, 88 jaar Millingen Tijdens de Uitvaartdienst op 06 juni hebben wij afscheid van haar genomen.

Dhr. H. Groothuijse 76 jaar Beek Tijdens de Uitvaartdienst op 06 juni hebben wij afscheid van hem genomen.

Dhr. Th. Spierenburg 67 jaar Millingen Tijdens de Uitvaartdienst op 15 juni hebben wij afscheid van hem genomen.

Dhr. R. Awater. 81 jaar Tijdens de uitvaart op zaterdag 11 juli hebben wij afscheid van hem genomen.

Mw. M. Reijmers-van Deelen 88 jaar Tijdens de uitvaart op vrijdag 17 juli hebben wij afscheid van haar genomen.

Mw. Tonny Reijnen – van Wijck  90 jaar Tijdens de uitvaart op zaterdag 18 juli hebben wij van haar afscheid genomen.

Mw. Marietje  Leenders – Derks  90 jaar. Tijdens een korte plechtigheid is ze begraven op het kerkhof naast de kerk in de Ooij.

Mw. Marietje Janssen – Makaaij 87 jaar. Tijdens de uitvaart zaterdag 1 augustus hebben wij afscheid van haar genomen.

Mw. Annie van den Brink – Hendriks  90 jaar Tijdens de uitvaart maandag 3 augustus hebben wij van haar afscheid genomen.

Dhr. Herman Verburg 79 jaar Tijdens de Uitvaartmis op woensdag 5 augustus hebben wij afscheid van hem genomen.

De heer Adri Jansen uit Leuth 87 jaar. Tijdens de uitvaartmis vrijdag 14 augustus in de Ooij hebben wij afscheid van hem genomen, en is hij op het kerkhof  in Leuth begraven.

Gedoopt

Op zondag 23 augustus zijn in de kerk in Millingen Levi Hoenselaar en Lynn Janssen gedoopt.